Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

domingo, 29 de agosto de 2010

Última Nit de Danses i Dia de Sant Agustí

Amb la darrera nit de danses i del dia de Sant Agustí, donem per acabades les festes i les vacances d'estiu.
La última nit de danses es tancava amb 56 parelles de balladores i balladors, sent la nit que més parelles hi van haver, superant amb 10 les 46 de la primera nit.
També i com es habitual, va ser la nit que més xiquetes i xiquets hi van haver al rotgle, ja que al descans de la dança es van repartir els caputxos de caramels.
El dia de Sant Agustí començava de bon matí amb la diana, que començava al carrer Mossén Hilari i finalitzava a la Plaça de l'Ajuntament, amb la presencia dels Cabolos, Majorals, Clavariessa i part de la Cort d'Honor, la Associació Unió Musical Bocairent al complet i dels habituals seguidors d'aques bonic acte.
Després Missa i mascletà, i per la vesprada la Processó.
La nit es tancava amb el grandiós Correfocs que els Dimonis Darrere la Vila de Bocairent i el grup de Xirimiters i Tabaleters l'Aljub ens van oferir.
l'enhorabona als Majorals per les magnífiques festes que ens han preparat, així com a Anna Francés i la seua Cort d'Honor.
5a. Nit de Danses

Sant Agustí 2010 - Diana

Sant Agustí 2010 - Mascletà

Sant Agustí 2010 - Processó

1 comentario:

Frank dijo...

Mariano, açó es una critica constructiva. Ja tenia ganes de pillarte!!!, es broma, però el dia de Sant Agustí també es va fer el concert per la vesprada a les agustines, per cert, al meu parer molt ben interpretat. A més hi havia un music local, (kiko).