Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

lunes, 23 de agosto de 2010

CAVALCADA DE SANT AGUSTÍ 2010

Per a parlar de la Cavalcada de Sant Agustí d'ahir diumenge, dir que va ser espectacular de inici a fi, però no es que siga sols la de enguany, es que ja portem uns anys de bones cavalcades, així es que que donar l'enhorabona als Majorals i a tots els qui s'esforçen any rere any, per tal d'engalanar les carrosses de manera tan lluidora.
La novetat d'ahir va estar en una esquadra de llauradors, formada pel pare, familiars i amics de la Clavariessa Major i que a ritme de la marxa cristiana "Tabal i Saragüells", desfilaren pel trajecte de la Cavalcada, arrancant els aplaudiments del nombrós públic que omplia el carrer de gom a gom.
Cavalcada Sant Agustí 2010

9 comentarios:

Anónimo dijo...

Al meu modest parer, lo de la esquadra fora de lloc totalment. A més, ja s´ha sentat precedent per a que en anys vinents la gent que li pegue per desfilar ho puga fer.

Anónimo dijo...

doncs a mi em va pareixer que la esquadra va ser una grata sorpresa a la cavalcada...
hi ha que innovar i si altres anys an vingut cabets i gegants de fora no poden eixir a desfilar?
magradaria donar la enhorabona al que va tenir la idea i a tots els membres que van eixir a la cavalcada...
a més animar a la gent a que tinga idees com aquesta i fer una cavalcada més completa..

Anónimo dijo...

Estic totalment d'acord amb la innovació de l'esquadra de llauradors. Gràcies per ser originals.

mossén dijo...

En va semblar apte, ames va ser escuadra de llauradors o masseros,amb percució i xirimites, no veig que estiga fora de joc; l'amor al poble sempre es creatiu. Amés com ja diu els refrany "qui no vulga pols que no hi vaja a l'era". Aquesta caudrilla ja està guerrejada i per el seu poble fan el faça falta.

Carmen dijo...

Aquest any ,a mi la cavalvada em va pareixer que va estar lluidora i l'esquadra li va donar una innovació que va quedar molt bé.

Carmen dijo...

Aquest any ,a mi la cavalvada em va pareixer que va estar lluidora i l'esquadra li va donar una innovació que va quedar molt bé.

Anónimo dijo...

La cavalcada un DEU.

Carmen Domenech dijo...

Per a mi em va pareixer una aportació molt bona, li va donar vistositat a la cavalcada, una cosa nova, l'esquadra anava amb una variació de diferents vestits de llauradors, la pesa que interpretava la banda de xirimiters i percusionistes fou un acert. Felicitats per als participants

Anónimo dijo...

de les millors cavalcades que recorde, la mes sincera enhorabona als participants i als majorals