Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

lunes, 2 de agosto de 2010

El Grup de Xirimiters i Tabaleters L'Aljub brilla al Concert de Música Festera

Ahir diumenge 1 d'Agost, el Grup de Xirimiters i Tabaleters l'Aljub de Bocairent, sota la direcció d'En Jordi Sempere Azorín ens oferiren una magnífica vespreda de música al LXI Concert de Música Festera de la festa del Panellet de la Junta de Festes.
Al concert a més dels membres de l'Aljub, col.laboraren un grup de metalls de l'AUM Bocairent, La Agrupació Coral Bocairent, una soprano i un Xelo, així com Damian Molina Beneyto i José Mira i Berenguer, que dirigiren les seues respectives obres, a més de la coral en el cas de Damián.
La desafortunada presentadora del concert fou Inmaculada Antolí Cardós de la Filà de Moros Marinos, de la qual la seua presidenta ha demanat ja disculpes en nom de tots els components, a l'Alcalde de Bocairent pel lamentable fet ocorregut a la fi del concert. També em consta que Inma ha parlat amb l'Alcalde per demanar-li les disculpes pertinents.
A l'acte també es va fer l'entrega de premis de les competicions i concursos que s'havien dut a terme amb motiu d'esta festa.
Destacar l'exit dels xiquets i xiquetes dels Moros Marinos, que aconsseguiren per tercer any conssecutiu, el trofeu de guanyadors del futbol.
A la resta de competicions, foren els contrabandistes els més guardonats.
Del concurs de dibuix i pintura passaren a replegar els seus premis, tots el xiuets i xiquetes que van resultar premiats.
L'enhorabona a totes i tots.
Concert de Musica Festera - Festa del Panellet 2010

18 comentarios:

Sergi Gómez i Soler "Carrasca". dijo...

Com que me n'anava corrent al concert de Mal Passet a Cocentaina, no vaig entendre massa del què va passar al final, però el què vaig poder oir em va deixar al·lucinat. I ja estava al·lucinat per tota la presentació al llarg del concert.

Què va passar exactament, per favor?

Anónimo dijo...

La veritat, si que fou lamentable la presentadora y sobretot com tu be dius Mariano: desafortunada.Pero tranquil que el concert va ser extraordinari i la presentadora que per a mi en cap moment va representar als Marinos, va ser la excepció que confirma la regla. Supose que a partir d'ara es triará millor als presentadors. Avant

Anónimo dijo...

debe decir"Panellet de la Asociación (no de la Junta de Fiestas)

Anónimo dijo...

ja podem ser tots presentaors

Anónimo dijo...

En vas sentir avergoñida,com a componen de mora marina.

Anónimo dijo...

La veritat va ser molt lamentable,el concert un deu pero la presentadora un cero.

SR.X dijo...

això passa per no dur als presentadors en un minim de desència i que sapiguen llegir a com a minim a nivell de primaria

Anónimo dijo...

però en concret que va passar??

Anónimo dijo...

tu ho agués fet millor? de segur creus que si . Pero més val que mires primer el que escrius al teu bloc de vegades es pedant i no em pareis correcte com utilitzes el bloc per a enverinar a la gent amb le teua maliciosa opinió

Mariano-Bocairent dijo...

M'imagine qui eres el qui has fet aquest comentari, i no solc renpondre a aquestes provocacions, però dir-te que es clar que ho haguera fet millor, no es gens complicat fer-ho millor, per a la qual cosa sols tenia que llegir-me abans del concert une quantes vegades el que tenia que dir i no faltar-li al respete a ningú. Mira si es facil.
Però no es tracta de jo ho fera, a la Filà de Moros Marinos hi ha molta gent, sobre tot de xics i xiques joves, que segur que ho hagueren bordat, a ells es als qui es toca fer aquestos actes.
Lamente que penses que les meues opinions al blog puguen servir per a enverinar ningú. Si reialment pots demostrar-me que es així, et promet que tanque el blog.

Anónimo dijo...

mariano no tanques el blog!!!!!! tu eres l'alma dels blogs a bocairent!!, i tota la rao el done a el que dius, no haguera sigut mol dificil fer-ho millor que la presentadora, simplement no ofenent a ningú...

Anónimo dijo...

jo vote perque MAriano no tanque el blog!!!
evidentment fer-ho millor que la presentaora no haguera sigut gens complicat perque apart de no ofendre ningú, de no tindre eixa mala educació que tenia ella i simplement saber llegir..era facilissim fer-ho molt millor
va demostrar que no tenia la presentació preparada...
així que quina tasca de presentadora ni que collons...ella al que sa dedicat a fer era llegir i damunt malament...a demostrat ser una mal educada...i mira no dic més per respete..
jo ací done la meua opnió i no estic enverinat per ningú, ja que al estar present al concert no es molt complicat tindre aquesta opinió sobre la xica esta.

mari i jose dijo...

Es molt fàcil fer comentaris...i posar "anònim". La llavor de Mariano amb el seu blog ens du a seguir-lo molta gent...i per algo serà, no crec que sigam tan tontos de deixar-se enverinar per ningú.Mariano, endavant, el teu blog arriba a molts...i té que seguir aixina.Mari carmen.

josep molina dijo...

Primer, endavant amb el blog. Els que no estem per desgràcia al poble, consultant aquest blog podem estar un poc més prop de la terra que més volem.
Podeu contar-me que va passar concretament? Es curiositat ja no més...
Un fort abraç a tots, ja queda res per a trobar-nos en festes!!!

Xavier Pascual i Soler dijo...

El que és vertaderament lamentable és el comentari anònim que acusa Mariano d'enverinar al seu blog. Ja està bé dels anònims COVARDS que escriuen per tot arreu, acusant, desqualificant,...i ni tan sols tenen la valentia de posar el seu nom. Mariano té un blog personal que més que això, és un servei permanent de notícies de l'actualitat del nostre poble. Per a molts veïns i veïnes del poble (que viuen ací o viuen a d'altres lloc del món) este blog és una finestra de Bocairent oberta al món. Mariano: als "anonimos" que mai signen el que diuen: ni cas. I el qui no vulga entrar al blog: que no entre.
Enhorabona per la tasca que portes endavant!

Santi dijo...

Hola Mariàno, tu saps molt bé que pense com M. Carmen i Xavi, també saps que els Bocairentins que estan foro et seguixen per a estar en contacte amb el poble, per tal motiu el comentari encara que anònim i amb tot el dret a escriure-t'ho, no deu fer-te reaccionar d'eixa manera, cada un pensem lliurement i amb açò del Blog es reflectixen els pensaments i com és normal hi ha de tot en la vinya del Senyor.

Rafa Molina dijo...

Soc Rafa Molina: Está clar que no tots pensem de igual manera, el mon sería molt aburrit si aixi fora, Pero lo que devem de fer es quan expresem una opinió o una crítica es dir qui som, es molt facil tirar la pedra i amagar la ma. Mariano eres lo suficien inteligent per no fer cas dels anónims. Per favor no tanques el blog, es una gran font d'informació per als bocairentins i els que com jo et segim de cap manera mos enverines amb les teus opinions,Avant el blog i al que no li agrade, que no entre.

Belda dijo...

Mariano vull felicitar-te per el teu treball al blog de referencia bocairentí, endavant amic