Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

martes, 10 de agosto de 2010

Enguany serà Bocairent la població que acollirà la XXXIII Festa de les Danses de la Vall d’Albaida




L’encontre comarcal reunirà a balladors i balladores de setze poblacions a més del grup convidat: Federació Folklòrica “Novella” i la població amfitriona.
Aquest Aplec, que és l’encontre folklòric més antic del tot el País Valencià, ha de servir per tal de renovar el compromís amb la conservació i la promoció del nostre patrimoni cultural, a més de fer-nos gaudir de l’ampla varietat dels balls de la nostra comarca, tots semblants tan mateix que tots diferents.
Les poblacions participants seràn: Atzeneta d’Albaida, Alfarrasí (anfitriona de l’any passat), El Palomar, Aielo de Malferit, Benigànim, Albaida, Ontinyent, Fontanars dels Alforins, Agullent, Montaverner, la Pobla del Duc, Quatretonda, Bellús, l’Olleria, Bèlgida i Castelló de Rugat, així com el grup convidat Federació Folklòrica “Novella” i Bocairent, l’amfitriona.
Una vegada finalitzada la dansada, hi haurà la actuació de Muixeranga d’Algemesí aconpanyada pel Grup de Xirimiters i Tabaleters l’Aljub de Bocairent, el lliurament de records als pobles participants i una dançà conjunta de tots els pobles.
A continuació el sopar de germanor i l’actuació de Pep Gimeno “Botifarra”, T’en cantaré més de mil.
El Mantenidor de l’Aplec será En Josep Villarrubia i Juan.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Nice brief and this enter helped me alot in my college assignement. Gratefulness you seeking your information.