Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

domingo, 10 de enero de 2010

Una Publicació Històrica

La Publicació 2010

Aquest diumenge dia 10 de febrer, ha tengut lloc a Bocairent un aconteixement històric, el dia de la Publicació, però en aquest any de celebració del 150 aniversari de les festes de moros i cristians, hem comptat amb la desfilada, a més de les esquadres habituals d'homes, dones i abanderats, d'una esquadra amb els tratjes antics de les filaes actuals i els tratjes de les filaes desaparegudes, com ara els biscaïns, els catalans, les tomasines, els mariners o l'antiga espanyola.
Tot un goig per als participants com per al nombrós públic que hi havia per tot el trajecte de la desfilada.
Donar-los l'enhorabona als qui han estat treballan per tal d'aconseguir la confecció d'aquestos tratjes ja desapareguts, reialment genial la seua llavor.
També s'han posat a la venda els programes de les festes que ara començem, altre gran treball per a la comissió escaient, així com per a tots els col.laborados i empreses anunciants.
Després a molts dels masets, s'ha fet el dinar de germanor tradicional, amb sorteig de capità/ana per a les festes de 2012 inclòs, i concretament a la meua filà, ells moros marinos, la afortunada ha estat Lola Cantó, a qui done de nou l'enhorabona.

No hay comentarios: