Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

miércoles, 6 de enero de 2010

Homenatge als Capitans i als Festers amb 50 i 75 anys en actiu

Huí dimecres dia 6 de Gener, a Bocairent hem celebrat el dia de l'homenatge als capitans i capitanes de les festes de 2010, així com el reconeixement als festers i festeres amb 50 i 75 anys en actiu.
També s'ha fet la imposició de la Medalla d'Or, a En José Asensio Momparler.
No cal dir de la emotivitat de l'acte, ja que aquestos homenatges, van sempre acompanyats d'una gran dosis d'emotivitat.
Tot començava a les 8:30 hores, al maset dels Moros Marinos, on hem esmorzat. A les 10 hores, s'ha celebrat la missa d'acció de gràcies a l'Església Parroquial. A continuació, desfilada de capitans, homenatjats, autoritats locals i junta de festes, des de la plaça de l'Ajuntament fins al teatre Avenida, lloc on ha començat l'acte.
La presentació ha estat a càrrec de la amiga N'Adelaida Ferre i Tortosa de la Filà de Marrocs, amb paraules emotives i un tò de veu tan dolç, que ens ha fet gaudir una bona estona a tots els presents, sobretot en la presentació del concert, al que ha suprimit tots els curriculums, que ja son de sobra coneguts i sols serveixen per a allargar el concert.
En primer lloc s'ha celebrat el LXII Concert de Música Festera, per part de l'Associació Unió Musical Bocairent, sota la direcció d'En Josep Vicent Moltó García i amb col.laboració de Xirimiters de l'Aljub.
Les peces que hem escoltat, han estat totes d'una qualitat elevada, i algunes d'elles han estat dirigides pels seus autors respectius.
Després han vingut els homenatges, i les paraules molt emotives del mantenidor En Josep Francés Gómez, fent-nos recordar anècdotes de festa passades, i com no, amb paraules que li eixien del cor, per tal d'enaltir als homenatjats.
Per a finalitzar el dia, ens hem traslladat al maset dels Espanyoletos, on s'ha fet el dinar de germanor.
L'enhorabona als capitans i homenatjats, així com a Pep Francés i Adelaida Ferre, tot un dia per a recordar.
Homenatge als Capitans i Festers amb 50 i 75 anys en actiu - 2010

No hay comentarios: