Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

martes, 5 de enero de 2010

Preludi Fester 2010

Diumenge passat, dia 3 de Gener, va ser el dia destinat per a la realització del Preludi Fester 2010, al qual es va presentar el cartell de Vicent Ramón Pascual Giner de l'Assemblea de l'UNDEF 2010 a Bocairent. També es va presentar el Cartell de les Festes de 2010, de l'autor Ramón Llop i Beneyto, membre de la filà de Moros Marinos.
Després es va fer entrega dels diderents premis dels concursos de pericana, fotografia i cartell anunciador.
A la segona part, es va projectar l'audiovisual realitzat per FESTASA, "150 Anys de Moros i Cristians a Bocairent", i per a finalitzar, el quadre artístic de l'associació de Sant Jordi d'Alcoi, ens van representar la comèdia titolada "Les Casuses d'un rei mago", d'Armando Santacreu i dirigida per Enrique González, els quals ens varen fer passar una bona vesprada amb la seua magnífica interpretació.
El presentador de l'acte, va ser Javier Cantó Vañó, de la Cultural Festera Filà de Marrocs, als qui pertany enguany l'honor de treure la reliquia de Sant Blai.
Vos deixe les fotos del dinar i del preludi.
Les del teatre avenida no tenen qualitat, però es que la càmera de fotos no dona per a més, i menos desde la distancia que estàn fetes.
Dinar i Preparació del Preludi Fester 2010


Preludi Fester 2010

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Per qué no ha hagut Sainete Fester del concurs? Gràcies.

Mariano-Bocairent dijo...

Perque el concurs es va declarar desert.