Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

domingo, 31 de enero de 2010

Ciri dels Moros Marinos

Ahir dissabte, i dintre de les nits del ciri, ens tocava el torn als Moros Marinos i com era d'esperar, l'afluència de festeres i festers va ser masiva.
En primer lloc anarem a l'esglesia per tal d'assistir a missa i treure el ciri a l'altar, als peus del Patró Sant Blai. A la mateixa, no hi pugue assistir el nostre Alfereç Antonio Amorós, ja que es trobava indispost, però el seu amic Pascual s'encarregà de suplir-lo.
Des d'allí i acompanyats pels músics de l'AUM Bocairent, ens dirigirem al maset i ens ferem la picadeta i cantarem la cançoneta d'enguant "Bikini Capità", amb música de L'Alquería Blanca.
Sense donar-nos quasi temps per anar a pel bocadillo, passarem al sopar i a la desfilada i que al ser dissabte, omplirem el maset fins a la bandera.
Vam assajar "El Marinero" abans d'eixir a desfilar i una vegada al carrer, ens sentirem arropats per la gran quantitat de gent que hi havia per tot el trajecte, en especial pel tram final i l'arribada a la plaça, on tots els membres de la filà s'agafem de les mans i cantem el nostre Marinero. Després festa al maset fins altes hores e la nit, amb les tradicionals boles de discoteca.
De segur que es vam vorer cumplides les espectatives de tots i totes els qui esperem el ciri dels Marinos com l'antessala de les nostres festes.
Bones festes a totes i a tots.
Ciri dels Moros Marinos - Bocairent 2010

2 comentarios:

Susana A. dijo...

Que bé el reportatge fotogràfic.
Per a mi va ser un plaer poder participar d'una nit tan especial :)

Anónimo dijo...

[b]It's Time For Revenge...

[url=http://ihateanne.com][img]http://ihateanne.com/images/anne.jpg[/img][/url]

[url=http://ihateanne.com]www.IHateAnne.com[/url][/b]