Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

jueves, 31 de enero de 2008

Ciri dels Moros Marinos - Ja han començat les festes

Ahir día 30 de Gener, el ciri dels Marinos reunia a tota la tripulació de la barca marinera, per tal de encetar el viatge cap a les festes de Sant Blai 2008.
Sembla que anem a tenir bon oratge al llarg de tota la travessía, i açó no ha fet més que començar, ara ens esperen uns dies de molta marxa, tant al nostre maset (La Xarca), com als carrers de Bocairent.
Sols dir-vos que les disfruteu, però amb compte, que hi ha que estar llest per al dia següent.
Ací teniu unes fotos de la nit del ciri, amb el cant del Marinerooooo inclòs.
Bones festes a tots i totes.

Fotos Ciri Marinos 2008

2 comentarios:

Mila dijo...

Primeeraaa!

Moltíssimes gràcies Mariano!!! No saps l'il·lusió que m'ha fet veure-vos a tots disfrutant de la festa, veure-vos desfilant, fent el Marriiineeroooo, i el que més el nostre maset que tant m'agrada i que no canviaria per res del món...és on més marxa hi ha de tot Bocairent!!! Ayyy, la Xarca!!!! on tot el món es sent com a casa. El que donaria per poder estar demà amb tots vosaltres. En fí, aquest any no hi ha sorpreses, els avions ja han eixit i jo estic a casa veient caure la neu i a Snoop Dog en la tele...trist!!!! Uaghhh!
Passe-ho molt bé i festa avant!

Anónimo dijo...

mariano acabo de visitar tu blog. me han encantado tus fotos parece que bocairent es un pueblo precioso y muy "festero". enhorabuena.
malipali de menorca.