Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

miércoles, 6 de febrero de 2008

Ja s'han acabat les festes del 2008, anem a per les del 2009

Ja s'ens han acabat les festes, però no passa res, anem a per les del 2009.
L'oratge ha sigut bó, encara que el dia de l'entrà ens vam banyar un pos els Marinos i els Mosqueters, la resta de dies fantàstic, en alguns moments, fins hem passat calor.
L'Entrà fou espectacular, tant al bàndol moro com al cristià, destacan els boatos de tots els capitans, que estigueren a una gran altura, al igual que les bandes de música, que pel matí, feren una celebració del 75 aniverssari de l'Himne de Bocairent,tocant-lo totes les bandes de festes, sota la direcció de Pepe Bernat, fill de l'autor de la música.
El dia de Sant Blai fou emotiu com sempre, tant pel matí a la missa, com per la vesprà a la processó.
El dia de Moros i Cristians destacar la gran actuació dels embaixadors moro i cristià, que ens feren vibrar una vegada més als festers i públic en general. Per la nit la retreta va estar fluixa, sols destacar als marrocs i mosqueters que animaren l'acte, i l'embaixada de la risa que va estar IMPRESIONANT.
El dia del Sant Crist, destacar la gran afluencia de gent a l'ermita, així com el despojo del moro, que no vaig vorer, però que m'han dit que al nivell de tots els anys, o siga fabulós.
L'enhorabona a tots els capitans i capitanes del 2008, així com als que van agafar les bandes per a les properes.
En el que respecta a la meus filà, els Moros Marins, hem comptatamb una gran participació a tots els actes, i com sempre, el maset plé després de cada ún d'ells, on el "catering" ens preparava uns aperitius de bandera.
Fotos Festes Sant Blai 2008

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Gràcies per la teua felicitació a l'Ambaixada de la Risa de part de tots els participants.

Estos detalls és lo que ens dona forces per continuar fent Festa.

Luis Silvestre Borrego.

Mila dijo...

Moltes gràcies Mariano per les fotos...m´ha encantat veure-les i gràcies per la dels meua pares, colla de marines i per totes les de la nostra filà, perque de veritat, és com estar a casa quan estem al maset!
Vaig veure els vídeos del marinero...fantàstics...què més puc dir???? No em canse de veure-ho...l´any que ve, espere estar i que no m`ho conten...
Una abraçada des de baix la neu...(no hem tingut classes els dos darrers dies, més de 40 cms de neu...)
Mila

Anónimo dijo...

Be amics, vullc comunicar-vos que el passat dissabte, dia 9 de gener, després de l'assaig la junta i alguns dels membres de l'aljub, van crear el GRUP DE PERCUSSIÓ L'ALJUB. Aquest grup, tot i que encara no és oficial, (encara hi ha que realitzar l'assamblea, per tractar el tema económic,el dels assajos, reunir-se amb el director, etc...) La junta van donar tot el suport per a que es formés el grup. Així és que prompte, cel·lebrarem una reunió per formalitzar el grup i fer-ho oficial. (Tot i quqe encara queda moltíssima feina per fer) Aixi que ja podeu visitar la nostra pàgina que és http://percu-aljub.blogspot.com/ Gràcies i a currar!

Xavier Pascual i Soler dijo...

Estimat Mariano:

Com que ja fa temps que no escric res al teu blog, volia aprofitar per felicitar-te la gran tasca que estas fent amb els reportatges fotogràfics dels fets més destacats que tenen lloc al nostre poble. Sense adonar-te'n t'has convertir en un improvistat cronista gràfic de la història més recent de Bocairent. Això que sembla no tindre importància, en un món globalitzat com el de huí, permet a molts bocairentins que per uns motius o per altres estan lluny de la seua pàtria, puguen tindre-la present en tot moment visitant el teu blog.
Enhorabona i gràcies...

Xavi Pascual i Soler