Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

lunes, 21 de enero de 2008

Audiovisual i Sainet Fester

Aquesta vesprada, s'ha celebrat al saló d'actes del Patronato, el festival fester 2008, on hem pogut vorer l'audiovisual organitzat per la Junta de Festes i que han el.laborat els membres de FESTASA, amb la col.laboració de Video Sam, amb motiu del 375 Aniversari del Patronatge de Sant Blai a Bocairent.
Abans, la Junta de Festes i col.laboradors hem dinat al maset dels Moros Marinos, on se li ha donat a la seua Presidenta, Maria Calabuig, un ram de flors en agraiment per la cesió del maset.
Per aquest audiovisual, Festasa ha comptat amb la col.laboració de Sónia Vañó, Adelaida Ferre, Sergi Gómez, Albert Alcaraz, Josep Villarrubia i Miguel Cantó, als qui des d'ací done les gràcies pel seu treball desinteressat.
Al finalitzar la projecció, s'ha representat el sainet fester "Un capità amb moltes esposes", de Francisco Vañó Silvestre, a càrrec del grup de teatre L'Arcà, sota la direcció de José Vte. Albero.
La representació ha estat molt bona, i ens han fet riure ha tots els assistens.
L'enhorabona a tots els actors, a director i al autor del sainet, i com no, ací van les fotos..
Audiovisual 375 Aniversari del Patronatge de Sant Blai i Sainet Fester

1 comentario:

kkus asa2 dijo...

Com a becari de FESTASA, vullc donar l'enhorobona a tots els components d'aquesta organització lúdico-festiva sense ànim de lucre, per la feina realitzada i animar a tots perque açò no para i despres de Festes hi ha que agarrar-se els maxos i preparar la pròxima.