Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

domingo, 20 de enero de 2008

Exposició 75 aniversari de l'Himne a Bocairent

Ahir dissabte 19 de Gener es va inaugurar l'exposició commemorativa del 75 aniversari de l'Himne de Bocairent, a la Sala d'exposicions Joan de Joanes. Amb una masiva assistència, entre els qui destacaven els familiars dels tres "co-autors" de l'himne: Joan Beneyto (el promotor), Julián Herrero (l'autor de la lletra) i Àngel Bernat (el compositor de la música), que han rebut de mans de l'Alcalde de Bocairent En Josep Vicent Ferre i Domínguez, uns diplomes commemoratius de l'efemèride.
L'exposició, organitzada i patrocinada per l'Ajuntament de Bocairent, ha estat muntada i coordinada per FESTASA i l'Associació Cultural Bekirent. Durant l'acte, tant els familiars, com l'Alcalde han felicitat els coordinadors de l'exposició pel magnífic treball realitzat i per la interessantíssima exposició que es pot visitar ja fins el dia 30 de gener.
El moment més emotiu de la vesprada ha estat quan Pepe Bernat (fill de l'autor de la música de l'himne) ha interpretat al piano l'Himne a Bocairent i el públic present a la sala ha començat a cantar-lo. Veritablement ha estat un moment molt emotiu per a tots els presents.
En la seua intervenció, l'Alcalde de Bocairent ha fet una crida a tots els presents, a fer realitat cada dia el que diu la lletra del nostre himne: "...com poble de progrés i llibertat....".
Des d'este blog, vos anime a tots i a totes a visitar l'exposició: entre setmana de 19'00 a 21'00 hs. i el cap de setmana també obert pel matí.
Ací teniu l'album fotogràfic de la inauguració.
Exposició 75 Aniversari de l'Himne a Bocairent

No hay comentarios: