Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

domingo, 6 de enero de 2008

Homenatge a Capitans i Festers amb 50 anys d'activitat festera.

Huí diumenge 6 de Gener, s'ha celebrat l'acte de l'homenatge als Capitans i Capitanes i Festers que complien 50 anys d'activitat Festera, i dic activitat, per que son ells els qui al llarg d'aquestos 50 anys, han fet que la festa continue sent els que és, un motiu de celebració i unió entre tots els Bocairentins i Bocairentines així com de tots aquells que ens visiten durant aquestos dies.
El día ha estat plé d'actes, esmorzar al maset dels Marinos, Missa d'acció de gràcies, passacarrer, concert de música festera, lliurament de premis per als artistes del cartell anunciador, homenatge a capitanes i capitans, homenatge als festers de 50 anys de festa, i dinar per tal de ramatar el dia.
Destacar la magnifica actuació de la Banda Unió Musical Bocairent al concert, del presentador Vicent Beneyto i del mantenidor José Tomás Llavador, així com de tots i cadascún dels membres de la Junta de Festes per la seua llavor.
També destacar el fet de que enguany se celebra el 75 aniverssari de l'estrena de l'Himne de Bocairent, amb música d'Àngel Bernat, lletra de Julian Herrero i fet per encàrrec d'En Joan Beneyto Bernacer.
Ací van unes fotos de tots estos actes.
Homenatge Capitans i Festers amb 50 any en actiu 2008

No hay comentarios: