Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

domingo, 13 de enero de 2008

Bocairent ha celebrat el Día de La Publicació

Huí, diumenge 13 de Gener, hem celebrat a Bocairent el día de la Publicació de les festes en honor a Sant Blai per al 2008, on hem pogut gaudir de la magistral desfilada de festers i festeres, banderes i banderins, Sergent Major i autoritats festeres, President, Secretaria i Tresorer de la Junta de Festes.
El recorregut, al igual que els darrers anys, ha començat a les portes de l’antic Ajuntament, endinsant-se pels carrers del barri medieval, i a continuació pujant pel carrer Cego, Ereta de Penya , Martí Calabuig, Sant Joan de Ribera, Joan Beneyto Bernàcer i de ahí al centre històric del poble, Ravalet i Plaça de l’Ajuntament.
La música ha estat a càrrec de l’Unió Musical Bocairent, que han acompanyat als festers i festeres durant tot el trajecte. Han començat l’acte amb la interpretació del pasdoble del bocairentí M.Cuello "Pas als espanyoletos".
La Bandera de l’Associació de festes, ha estat portada per la filà d’Estudiants, als quals correspon aquest any traurer la Reliquia de Sant Blai a la processó.
També han segut els Estudiants els que han fet de Cabos a la desfilada de la Publicació mentre es tocaven el pasdoble i la marxa cristiana, i als Moros Marinos durant l’interpretació de la marxa mora.
Per part dels Estudiants Ximo Vanyó i la seua filla Maria Vanyó, i per part dels Moros Marinos, Vicent Vicedo Asensio i Mari Carmen Llobregat. Els quatre han lluït molt i ens han fet disfrutar a tots els que hem eixit al carrer, i que a pesar de les baixes temperaturas, hem segut més que els últims anys.
Bocairent - Dia de la Publicació 13-01-2008


2 comentarios:

negre dijo...

Cabañueles segun pablo guerra angel mestre de Ontinyent,
Del 01- 06 Dominio del cielo cubierto con pocas posibilidades de lluvia o nieve.En cualquier caso, no cuajaria la nieve.Viento del NE,Temperatura muy baja.

moro marino mts

Mila dijo...

Mira, no passa res, si les temperatures són baixes, doncs et prens algún herbero. Si forem de Xàtiva comprendria que ens donara por, però som de terra freda, així que estem acostumbrats.

Mariano, gràcies per les fotos de la publicació, m'ha fet molta il·lusió veure-les. Puc estar sense nadals, però les festes són sagrades i per una marina...potser encara més. Aquest any sí em tindré que conformar de veure-les a través de la web, snifff!
M'agrada molt el nou capità 2010, Enhorabona a Ximo!!! i Felicitats a tots els Marinos.

Una Marina