Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

jueves, 15 de noviembre de 2007

JAUME-BLAI SANTONJA ESPINÓS

M'agradaria que sabereu, que un jove music de Bocairent anomenat Jaume, ha entrat a formar part de la "UBS Verbier Festival Orchestra".

Desde la seua creació l'any 2000, la UBS Verbier Festival Orchestra, ha aconseguit una excel.lent reputació internacional. Compta amb més de 100 músics joves, procedents de més de 30 països.
El seu objectiu es ajudar als joves talents de diferents nacionalitats a poder treballar dintre de les gires que reatlicen, amb els principals directors i solistes del món, per tal de poder adquirir experiencia i nivell professional.
Ànim Jaume, segueix així que arribaràs lluny.

Aquestes fotos son de la meua amiga Mila, a la que li les he agafat del seu blog, ja que ella va tenir la sort de poder anar a vorer'l i escoltar-lo, en l'actuació de Jaume a Chicago.

Avuí 15 i demà 16 de novembre, actuen a New York, Avery Fisher Hall, Lincoln Center.
El 19 a Italia, Genoa, Teatro Carlo Felice.
El 20 a Stockholm, Konserthuset.
El 22 a Zurich, Tonhalle.
El 23 a Lyon, Opera House.
i el 24 a Düsseldorf, Tonhalle.

Casi res diu el paperet.

1 comentario:

Mila dijo...

Hola Mariano,
Cap problema, encantada de que penjes les fotos. El concert posava els pels de punta, sincerament, anime al que puga a que vaja a veure'l quan tinga l'oportunitat...sé que us agafa un poc lluny, però huí en dia no les distàncies són mínimes, busqueu algún vol barat, crec que hi ha VLC-Stockholm i a preus de "picaeta" de dissabte a la nit...Salutacions a tots.