Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

domingo, 4 de noviembre de 2007

GRAN FESTA DEL PANELLET DELS MOROS MARINS


Ahir dissabte va ser el panellet dels Moros Marins, i com ja es costum, la festa que es va montar va ser impresionant.
Després de la desfilada, la gent va acudir al nostre maset buscant passar-ho bé, i es clar que ho van aconseguir.
En primer lloc amb els joves musics de la U.M. i després amb el gran Dj. José Ricardo, que van mantenir la marxa fins ben entradeta la nit.
Ara ja sols ens queda esperar fins al pròxim panellet, el del Mosqueters.
A passar-ho bé.

2 comentarios:

matorsil dijo...

enorabona a tots els que fan festa en els marinos,molt bon ambient,molta gent i aixo es de agrair,molt bona musica j.ricardo,
Podies posar la lletra,la musica del amrinero,el perque del marinero,qui a cantat el marinero,i coses sobre el marinero per curiositat.MT

Mila dijo...

Hola Mariano,
No estavem a Boca en cos (Anna i jo), però sí amb l'esperit. Crec que ningú ha vist mai el Marinero de tant lluny com nosaltres anit, des d'Illinois...simplement impressionant. Dues suggerències a la gent de l'ajuntament:1. Podrieu podar l'arbre de baix de la webcam, no es veia l'àngle d'on es posen el músics. 2. Hi ha cap possibilitat que instal·len un micròfon a la webcam?
Mariano, també vaig pensar que podieu instal·lar una webcam al maset, però clar...pensant-ho millor cauria el mite de la xarca...je, je, je...on estan les fotos d'anit? Visitaré el bloc de la Llorca, crec que va fer un reportatge. Salut.