Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

martes, 30 de agosto de 2011

S'Acaben les Festes d'Estiu a Sant Agustí

Amb un final meteòric, es donen per acabades les Festes d'Estiu a Sant Agustí, a falta del Correfocs del proper divendres 2 de setembre.
Després d'una nit de rècord de parelles a les danses de 2011, amb 64 balladores i 64 balladors, començava un dia de San Agustí replet d'actes.
De bon matí, a les 7:30 hores, donava començament la diana, amb el soroll dels coets i tronadors que anaven cremant els majorals, la desfilada dels Cabolos i l'acompanyament de l'Associació Unió Musical Bocairent, que he de dir que va estar magistral, sobre tot al tram final, amb la peça "Pepet".
Després la Missa Solemne i la mascletà (algo fruixa, però per als temps de crisi que estem vivint, massa bé).
A la vesprada va haver un concert a l'Esglesia Nostra Senyora de l'Assumpió, a càrrec del grup "Sons de Vent", que va estar a un nivell altísim, amb una soprano meravellosa i 4 grans músics.
A les 20:30 hores, donava començament la Processó del Sant, amb els Cabolos, una gran participació de xiquetes i xiquets, així com de balladores i balladors més majors entre els qui estaven les Caps de Dansa de les 4 últimes nits, i com no podia ser d'altra manera, presidint la processó, La Clavariessa Major i la Cort d'Honor, a les que seguien el Guió i a imatge del Sant.
L'enhorabona al Majorals per les magnífiques festes i a la Clavariessa Major i Cort d'Honor, per haver-me permés viure unes festes tan especials.

5a. Nit de Danses

Diana sant Agustí 2011

Concert de Sant Agustí 2011

Processó Sant agustí 2011

No hay comentarios: