Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

domingo, 7 de agosto de 2011

Nit de les Paelles 2011

Ahir dissabte 6 d'Agost va tindre lloc a la Plaça de l'Ajuntament el tradicional sopar de les paelles de la Festa del Panellet de la Junta de Festes, un dels actes centrals i més multitudinaris de la festa del Panellet.
Des de ben prompte, i amb un sol que atontava, tots els membres de les juntes de totes les filaes, comencarem a organitzar i preparar la plaça, amb el muntatge de las taules i cadires. Després, cadascuna de les filaes van començar a preparar les paelles per als seus components, hi havent una gran germanor entre totes elles, de fet anit, la Filà de Moros Marinos, que teniem dues paelles bonissimes preparades per Carmen i Amalia, s'ens van acabar i totes les filaes es van brindar de seguida per tal de donar-nos els plats d'arròs que ens feren falta, així es que done les gràcies als Marrocs, als Espanyiletos i als Contrabandistes per haver-nos cedit les racions de paella que ens faltaren.
Per a acabar la vetlada, vam poder gaudir del DVD "Una Ullada als anys 80 - 2a. Part". 1985-1989, el.laborat per FESTASA.
Ací teniu fotos de les paelles, que de segur estaven totes bonissimes.

No hay comentarios: