Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

miércoles, 17 de agosto de 2011

Cicle de Xarrades a La Fresca de Bocairent - 2011

Comencen de nou a La Plaça de Sant Vicent de Bocairent les ‘Xarrades a la fresca’, conferències a l’aire lliure per a les vesprades del 16 al 19 d’agost a les 20h. La regidora de Cultura, Paqui Cabanes, va encetar ahir aquestes xarrades, destacant la pluralitat de temes i l’interés dels aspectes tractats. Va agraïr a tots els qui els darrers anys han estat els organitzadors d’aquest cicle de conferències.
Ahir dimarts dia 16 d’agost va tenir lloc la primera de les xerrades i que va estar dedicada a les malalties com diftèria i còlera que van afectar Bocairent durant els segles XVII i XIX, conferència que va impartir magistralment David Vañó Sanchis
La segona, per huí dia 17, estarà dedicada al procés d’elaboració de l’oli, per a la qual es comptarà amb Juan Galbis, responsable d’una de les almàsseres de la localitat, acte per al que es prepararà també un tast d’oli.
Demà dia 18, arribarà el torn per a Mª José Molina que parlarà sobre la recerca d’alternatives a la crisi econòmica des de l’esperit emprenedor.
Tancarà el cicle de conferències Antonio Calzado amb la xerrada dedicada a recordar els 75 anys de l’inici de la Guerra Civil.

1a. Xerrada a La Fresca 2011 - David Vanyó i Sanchis

No hay comentarios: