Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

martes, 23 de agosto de 2011

Cavalcada de Sant Agustí - Bocairent 2011

Cavalcada Sant Agustí 2011


Tan mateix que els darrers anys, ahir dia 22 d'Agost, els carrers de Bocairent es tornaren a omplir de gent per tal d'assistir a la Cavalcada de Sant Agustí, gent de Bocairent que viu al poble, gent de Bocairent que ha desenvolupat la seua vida a altres localitats per motius laborals o d’altres tipus i gent d’altres poblacions que ens visiten en aquestes dates, tots ells es donaren cita al ravalet de Bocairent.
Destacar el gran nombre de participants en la cavalcada, damunt de les carroces, carruatges i cavalls, totes elles amb una gran qualitat artística, i que els Majorals han promogut els darrers anys, atorgant el premi a la carrossa més original i artística.
No van faltar les xiquetes i xiquets que corrien davant dels nostres Cabolos, els quals repartien unes pegatines entre el públic que vam eixir a vorels.
Destacar la participación dels Gegants i Cabets d’ontinyent, així com la de La Geganta i els 4 Cabets de València, donat que tots ells donaren gran vistositat i esplendor a l’acte.
També agraïr als músics, al grup de xirimiters i tabaleters de Sant Agustí, a l’Aljub i a la societat Musical Vila de Bocairent, la seua aportació musical.
I com no podría ser d’altra manera, donar l’enhorabona a Mila Cantó, Clavariessa Major i a tota la seua Cort d’Honor, per la brillant participación la Cavalcada.

No hay comentarios: