Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

lunes, 30 de noviembre de 2009

Presentació del Cartell anunciador de l’Assemblea Nacional de la UNDEF de Bocairent, a Expofesta




Bocairent participa a la Fira de Expofiesta en IFA Alacant del 27 al 29 de novembre, i presenta el Cartell anunciador de l’Assemblea Nacional de la UNDEF als pobles festers.

Amb motiu del 150 aniversari de les festes de moros i cristians, de Bocairent, l’Ajuntament de Bocairent i l'Associació de Festes de Moros i Cristians de San Blai han exposat a la fira Expofiesta, celebraba a Alacant del 27 al 29 de novembre, mostrant al públic assistent la informació més completa per conéixer els atractius turístics de Bocairent i alhora les festes de moros i cristians de Bocairent que el proper mes de febrer complixen el seu 150 aniversari.
La UNDEF va celebrar el diumenge dia 29 de novembre en l'auditori d'aquest recinte ferial, la Junta de Govern, a la que el President de la Junta de Festes de Bocairent, va convidar de forma oficial a totes les poblacions pertanyents a aquesta Federació a participar-hi en l'Assemblea Nacional de la UNDEF que se celebrarà a Bocairent el 13 i 14 de març de 2010.
En aquest mateix paranimf, va aprofitar el president per a presentar el cartell anunciador d'aquesta Assemblea, obra del bocairentí, fester (filà de Mosqueters) i assessor artístic de la UNDEF, Vicent Ramón Pascual Giner; qui va fer una breu exposició als presents de la creació d'aquest cartell.
Este cartell es presentarà al mon fester en Bocairent el proper 12 de desembre al maset de la Filà de Granaders i dins dels actes del 150 Aniversari, en el Concurs popular de Pericana, al que hi podran participar els cuiners i juntes directives de les nou filaes bocairentines, que després gaudiran d’un sopar de germanor festera.
A l’stand de la UNDEF que tenía situat en la Fira, es va fer la presentació a la premsa i invitació a l'assemblea per part de l'Alcalde de Bocairent, Josep Vicent Ferre Domínguez, qui va explicar als presents l'esforç que està fent la Junta de Festes per a organitzar aquest esdeveniment. AL mateix va felicitar a la UNDEF, pel treball desenvolupat durant aquests últims anys en pro de la festa de moros i cristians. Finalitzant amb la invitació per al 13 i 14 de març , en un nou event que acollirà Bocairent i que serà el colofó final a més de mig any de celebracions amb motiu d’este 150 aniversari, al que hi ha hagut: enregistraments de CD de música festera, exposicions, xerrades i conferències, concursos gastronòmics, edicions de llibres i llibrets, recupració d’indumentària antiga de les filaes, etc.

Xavi Pascual i Soler
Cronista Associació Festes Moros i Cristians St.Blai-Bocairent

No hay comentarios: