Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

domingo, 8 de noviembre de 2009

Desfilada del Panellet dels Moros Marinos

La nit d'ahir dissabte, va servir per confirmar els que molts ja anavem pronosticant, i es el fet de que amb el nostre panellet es pot dir allò de que ja ha començat la festa.
El maset plé de gom a gom, amb els tradicionals compuls, la taula del capità i l'alfereç, plena de familiars i amics d'aquestos, i com no, abans del desfile, a cantar la cançoneta d'enguany, amb lletra de Miguel Angel Molina i Santi Domenech, i música de l'Alqueria Blanca, després assaig del Marinero.
La desfilada, espectacular, amb 24 esquadres i 3 bandes de música, la gent es concentrava a la plaça, per tal de vorens aplegar i vorer l'acte del cant del Marinero, amb Teodoro com a soliste.
Des d'allí i amb la música tocant "La Manguera", al maset, on sí estava la bola que tan preocupada portava a la amiga Mila, i ......... GRAN NIT DE FESTA, amb el Dj. José Ricardo.
De açò últim, ja no vos puc contar res, es secret de sumari.
Panellet Moros Marinos - Novembre 2009

1 comentario:

Anónimo dijo...

La festeta en el maset després de desfilar, molt bona. Llastima que la musica estiguera massa alta i deixara prou que desitjar, encara que per a gustos, els colors.