Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

lunes, 4 de mayo de 2009

Mare de Déu dels Desemparats 2009 - La festa ja ha començat

Amb l'Acapte realitzat el passat dissabte, pels carrers del barri de la Mare de Déu dels Desemparats, es posava en marxa la festa que aquest barri, celebra en honor a la seua patrona.
El proper cap de setmana serà on realitzaràn la major part dels actes previstos, dissabte dia 9 de Maig, a les 12:00 i a les 20:30 hores, volteig de campanes i disparà de coets. A les 20:30 hores, visita a l'ermita i inauguració al local social, de l'exposició "Bocairent: Estampes d'ahir", de la col.lecció de Pepe Llorca, i qe pertanyen a la primera meitat del segle XX.
El diumenge, a les 8:00 hores, Diana pels carrers del barri, amenitzada pels dolçainers i tabaleters de l'Aljub. A les 9:00 Solemne Missa, després processó i cant de l'Himne a la Mare de Déu, amb la participació de l'AU Musical Bocairent. Finlitzada aquesta, es farà el tradicional esmorzar popular a la Placeta de Sant Tomàs, on comptarem amb la Rondalla de Bocairent. Durant aquest matí i la vesprada de dissabte, hi haurà TÓMBOLA, amb el tradicional Rasca-Rasca i premi.
El Diumenge 17 de Maig, serà per a la celebració del Concert Extraordinari Festes de la Mare de Déu dels Desemparats, amb l'actuació de la Banda Jove de l'AU Musical Bocairent, sota la direcció d'En José Fermin Blay Pons.
Us esperem a tots i totes.
L'Acapte - Mare de Déu dels Desemparats 2009

1 comentario:

José Llorca dijo...

Enhorabuena Mariano te mereces un 10,
haces una labor extraordinaria y hoy eres un referente para poder saber todo cuanto acontece a diario en Bocairent, repito un 10