Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

domingo, 10 de mayo de 2009

Bocairent també celebra la Festa a la Mare de Déu dels Desemparats

Aquest cap de setmana, hem celebrat la festa a la Mare de Déu dels Desemparats, amb una gran afluència de gent a tots els actes organitzats.
Si la setmana passada començavem amb l'Acapte i repartiment del llibret-programa, ahir dissabte fora el torn per a la inauguració de l'Exposició "Bocairent: Estampes d'ahir", una col.lecció de postals i fotos antigues de Bocairent, de Don José Llorca Casasempere.
Y com no podía ser d'altra manera, huí diumenge, dia de la Verge, hem començat el matí amb la Diana pels carrers del barri acompanyats pels dolçainers i tabaleters de l'Aljub, a continuació la Missa a l'Ermita, amb el cant de l'Himne de la Mare de Déu (música de Juan Calatayud i lletra de Vicente Ferre Colomer -D.E.P.). Després la processó, a la que hem comptat amb la participació de l'AU Musical Bocairent, i per a finalitzar el dia, l'esmorzar popular a la Plaça Sant Tomàs, on hem escoltat les tocaetes del la Rondalla de l'Associació de Jubilats de Bocairent.
Durant tot el cap de setmana, hem tingut la tómbola del "rasca-rasca", a la que tots hem obtingut algún premi.
Ara ja sols ens queda el novenari i el concert de la banda jove de l'AU Musical Bocairent del proper cap de setmana, al que us esperem a tots.
Gràcies a tots els qui han passat per l'ermita durant aquest cap de setmana.

Fotos Desemparats 2009

No hay comentarios: