Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

martes, 19 de mayo de 2009

"En Bocairent EDUQUEM TOTS"

Sota aquest lema "A Bocairent EDUQUEM TOTS", s'inicia la I Setmana Educativa organitzada des de l'Universitat de Pares de Bocairent.
Tot començarà el proper dissabte a les 19:00 hores al Teatre Avenida, amb la Conferència Col.loqui "EDUCAR CON SENTIDO COMÚN" de Javier Urra, psicóleg i primer Defensor del Menor a Espanya.
Després, des de Dilluns 25 fins a Divendres 29, es faran les activitats programades i que us adjunte a continuació.
No falteu, la educació es un tema important, i com diu el lema de la Universitat de Pares, "per a educar als nostres fills, cal la tribu sensera.

6 comentarios:

Anónimo dijo...

I totes

salva dijo...

Sobre l'educacio crec que hui es confonen els termes, mesclen el que es ensenyament en el que es l'educacio. la questio educativa es algo que pertany a la casa paterna/materna, i l'ensenyament pertany als centres docents en el seu professorat. Aplaudisc estes iniciatives que es fan per als pares pero la pena es que acudeixen sols com sempre aquells pares qu estan veritablement compromessos.

Anónimo dijo...

Hi ha molts pares compromessos. Més dels que pareix...

Mariano-Bocairent dijo...

Salva, jo pense que educació i ensenyament van molt lligades, i que a l'escola no sols s'enssenya, també s'educa.
El mateix ha d'ocurrir a casa i a la societat en general, hem d'educar i hem d'enssenyar als nostres fills i filles, es necesita la tribu sensera, com diu J.A.Marina.
Estic d'acord en que hi han molts pares/mares compromesos, però crec que encara en son pocs, fa falta més implicació, sobre tot de pares.

Sith13 dijo...

Educar a un nano ha de ser força complicat. Per tant tota ajuda que hi haja i més si és per part de professionals en la matèria, benvinguda siga.

salva dijo...

Es provable que no m'haja expressat be. El cas es que a pessar de que si que hi han pares compromessos, i estic totalment d'acord en que hi han, no son els suficients, i aixo es veu molt be desde dins de les AMPES dels col·legis. Per desgracia son majoria aquells que s'escusen amb la feina per tal de no implicarse mes en els fills.
Que son coses que van lligades? O sabem, pero cadascu en la seua parcela te una major part de responsabilitat, el professor en l'enssenyament i els pares/mares en l'educacio,
I torne a dir que aplaudisc estes iniciatives, que sen fan, pero no les suficients, i son molt bones per a tots.
Salutacions i disculpeu si amb l'anterior comentari no m'expressat be!