Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

lunes, 11 de mayo de 2009

Bocairent: Una setmana a promoure la responsabilitat educativa

La iniciativa porta per lema "En Bocairent, eduquem tots"

"Prendre consciència de que l'educació és fonamental i que tots tenim una responsabilitat educativa" són els objectius de la 1a Setmana Educativa de Bocairent segons Óscar González, director de la Universitat de Pares que serveix de marc a aquesta iniciativa que es desenvoluparà entre el 23 i el 29 de maig pròxims. Per això, el lema triat és "En Bocairent, eduquem tots" perquè "pretenem que la població sencera siga partícip del projecte en el que estem treballant i fer realitat la implicació de tots en l'educació".

Xerrades, tallers, exposicions o, fins i tot, una reunió del Consell Infantil i Juvenil en el consistori són sols algunes de les més de vint activitats previstes per a xiquets, joves i progenitors amb el patrocini de la regidoria d'educació. A més, el prestigiós dissenyador local, Vicent Ramon Pascual, ha preparat un cartell a propòsit per al'ocasió.

La realització d'aquesta Setmana Educativa serà possible gràcies a la creació d'una comissió organitzadora de mares i pares sorgida dins de la pròpia Universitat de Pares i en la que porten treballant més de quatre mesos. Una implicació i dedicació imprescindible per a tirar endavant aquesta proposta al parer de González i que demostra que "els pares participen en temes educatius si se'ls ofereixen les eines adients tal com estan demostrant a Bocairent".
(Noticia treta del portal de Xàtiva)

No hay comentarios: