Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

martes, 20 de mayo de 2008

UN CARTELL DE VICENT RAMON PASCUAL ANUNCIARÀ LA FIRA DE JULIOL DE VALÈNCIA


El jove artiste bocairentí Vicent Ramón Pascual Giner, continua acumulant premis importants a la seua trajectòria creativa. El seu cartell presentat amb el lema "Folklore valencià" al concurs de cartell anunciador per a la Fira de Juliol de València, que convoca l'Ajuntament de València, ha estat seleccionat com el cartell guanyador d'este concurs, sent així que este serà el cartell anunciador de la fira d'enguany. Esta és la segona ocasió en que el bocairentí guanya este important concurs, l'altra ocasió va ser en l'any 2006. L'any passat no hi va poder participar, perquè formava part del jurat del concurs. En esta ocasió el jurat estava integrat per Vicente Gallega García, Kumi Furió Yamano i Rosendo Sorlí Fos. El jurat ha fet públic el resultat del concurs huí dilluns 19 de maig.
Així mateix, cal ressenyar també que el Cartell anunciador de les Fogueres de Sant Joan d'Alacant, també s'anunciaran per tot el món amb un cartell dissenyat per Vicent Ramón, que va estar el guanyador de la darrera edició del concurs de cartell anunciador d'esta festa declarada d'interés turístic internacional.
Als amics de Vicent, no ens queda més que felicitar-lo de nou i desitjar-li seguisca guanyant premis tan importants, que el situen ja com un dels cartellistes i creatius valencians més destacats.
Enhorabona, Vicent Ramón i a per el pròxim.

Noticia arreplegada del Blog de Xavi Pascual

No hay comentarios: