Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

domingo, 25 de mayo de 2008

I Aniverssari del Blog - Gràcies a tots

Este cap de setmana, este blog ha arribat al seu primer any de vida i encara recorde quan em vaig decidir a posar-lo en marxa sense a penes coneixements del que era un blog, ni dels canvis que provocaria en la meua vida.
Recorde aquella primera entrada del blog, en la que Deia “Este és el blog de Mariano-Bocairent, en el que intentaré posar-vos al corrent de tot el que ocórrega a Bocairent tant a nivell cultural com esportiu”. No sé si ho hauré aconseguit, però la veritat és que ho he intentat.
No puc celebrar este aniversari, sense donar les gràcies a tots els que el visiteu, ja que tot del mèrit que este blog haja tingut tanta repercussió entre els usuaris, sou vosaltres.
En primer lloc al blog de Xavi Pascual, que és un referent per al meu i des del qual accedisc a veure els Martínez de Patraix. Altres blogs de referència són el de l'amiga Mila des d'Illinois, els dels amics Juan Reig o Paco Belda, el de la família Llorca, el d'Olga i Nan, Bocairent en l'objectiu i el de Carmina i Josep Lluís. O els blogs amb grans articles d'opinió com el de Victor (twenty), el de l'amiga Adelaida (El rajolinet) o el de Sergi Gómez (Can Carrasca). O els blog de futurs grans músics, com el d'Amparo (musicaatotarreu) o el de Sergi (catbrass). O els blogs de grups d'amics com el de Gatzara, Salse 05, Els Fadrins, L'Angoixa o La Poilga, i finalment però no menys importants, com el del básquet Patronat, Els Mosqueters, Els Marrocs, Festa Avant del Suavos, o el dels dimonis de Bocairent.
De Resum de Foto...

12 comentarios:

Los Martínez dijo...

Enhorabona Mariano! Com pots vore el seguiment és bidireccional, ELS MARTÍNEZ TAMBÉ ET LLEGIM!
A per un anyet més!
Salutacions,
Els Martínez de Patraix ;o)

Xavier Pascual i Soler dijo...

Enhorabona Mariano:

La veritat és que açò dels blocs és un molt bon invent i el teu és un dels referents, almenys per als que ens interessa el que passa al nostre poble. Blocs com el teu ajuden a assabentar-se'n de tot el que afecta el nostre poble. Enhorabona i continua amb la teua tasca, el bloc de Mariano és l'album de fotos de la vida de Bocairent. Moltes felicitats...i molts anys per davant, amic.

kkus asa2 dijo...

Mariano eres un crack!!. Menys mal que no poses tot el que saps, que sino......
I damunt una felicitació dels martínez, macho no pots demanar res millor per al primer aniversari.
Felicitats, i a continuar així.

Oncle vic dijo...

ooo mariano, m'he emocionat i tot, com quan vas ficar lo dels teus 20 any de casat.. jajaja
jo el felicite.. pero per quedar be i aixo..jeje
Bo marianet, que vaja be.
Amunt!!

Anónimo dijo...

Gràcies Mariano des d'Eivissa.
Per tu estic al corrent de tot el que passa en el meu poble de naixement i joventut. No sé quines paraules posar-te per expressar-te tot el meu agraiment.
Gràcies, gràcies, gràcies,
Endavant. Fa falta més gent com tu al món i tot serà una meravella.

Sith13 dijo...

Mariano, ets el "number one" dels bloquers bocairentins!
En primer lloc donar-te l'enhorabona, has esdevingut en el referent de la xàrcia per a tots els que amb més o menys gust tenim un bloc on expresem lliurement les nostres opinions i/o sentiments.
I en segon lloc, vull agrair-te com a bocairentí la teua tasca com a reporter i cronista amateur de totes les activitats esportives, festeres i culturals que farceixen el calandari del nostre poble.
Com diu l'amic kkus asa2, ets un crack!

Anónimo dijo...

Enhorabona Mariano!! El teu blog si que és un referent per a tots!! És una finestra oberta als esdeveniments del poble. Felicitats i a seguir!!!

Anónimo dijo...

Enhorabona Mariano!!!
Gràcies a tú, els que estem fora de casa hem pogut viure quasi en directe actes tant importants com les festes de St Blai, el Marinero, i tants altres moments de la vida del nostre poble i de la nostra filà. Salutacions a tots els que seguiu el Bloc de Mariano.

Anónimo dijo...

Eiii, q esta semana todav no habia entrado y mira tú x donde estamos de cumpleaños!!!!
Enhorabuena x tu blog y a seguir!!!!
Mi hermana y yo siempre q te vemos con la cámara en la mano decimos: "vale, hay crónica"!!!
Un beso p'a toooodos.

Víctor dijo...

Enhorabona Mariano, felicitats pel primer any de vida d'aquest blog. Ets tot un rerefent per a saber qe passa al poble, i encara que estigues lluny, gràcies a les imatges et sents partícep de la festa i les esdeveniments més importants.

Gràcies!

Anónimo dijo...

Mariano canvia el post ja, que estas agradante massa en les felicitacions, estas fet un cregudet.

kkus asa2 dijo...

Perdoneu el de dalt era jo. Lo dit Mariano vamos!!!!