Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

domingo, 18 de julio de 2010

Proclamació de la Clavariessa Major

Ahir dissabte, tenia lloc l'acte de la proclamació de la Clavariessa Major de les Festes d'Estiu a Sant Agustí 2010, la Srta. Anna Francés i Mira.
L'acte fou molt emotiu, amb l'acomiadament de la fins ahir Clavariessa, Gemma Santonja i Insa, i el nomenament de la nova Clavariessa i la seu Cort d'Honor.
Ja les paraules d'agraïment de Anna ens preparaven per a la emoció i les llagrimetes que s'ens anaven a escapar, davant la gran disertació que ens va oferir Fran, el gran mantenidor de la vetlada.
Ja he tingut ocasió de donar-li la enhorabona personalment, però vull fer pública la meua sensació, i es que ahir vam estar davant d'ún gran mantenidor, se li va notar la complicitat amb els pares de Anna, el que li va permetre fer una xarrada emotiva i que ens feia estar a tots pendent del que Fran ens deia. Senzillament genial.
L'acte es va tancar amb la entrega de premis del concur de dibuix escolar, amb l'actuació de l'Agrupació Coral Bocairent sota la direcció de Damian Molina Beneyto i amb interpretació de l'Himne a Bocairent d'Àngel Bernat i Julian Herrero.
Proclamació Clavariessa Major 2010

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Jo no donava un duro per Fran, de veritat en va sorpedre la seua dialéctica, i la manera de moures en la festa i els sentiments...Enhorabona !!!

Anónimo dijo...

No hi ha que jutjar mai abans de sentir-lo i menys sense coneixer a la persona, com be diu Mariano: sencillament genial.

Anónimo dijo...

Quan u es tira al rotgle, el més fácil i inteligent, es jutjarlo després, jo pense que el resum de Mariano ho diu tot: senzillament genial!. enhorabona fran.

José Llorca Casasempere dijo...

Fran, realmente en una valoración del 1 al 10, yo sabía que el 10 estaba asegurado. No fuí el primero en felicitarte, pero si de los primeros y te voy a decir que cuando un orador hace que, el que está oyéndole se le pongan los ojos algo húmedos es porque lo que dice llega al corazón. Muchas felicidades y hasta la otra. UN ABRAZO