Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

miércoles, 7 de julio de 2010

El llibre ‘Fonts de la Mariola’ recorre la història i orígens d’unes 40 fonts de la serra


Demà dijousa les 20:00 hores es farà la presentació del llibre ‘Fonts de la Mariola‘, obra escrita per David Gironés i Eva Ribera que fa un recorregut per les distintes fonts que sorgeixen i es conserven a la Serra de Mariola i la Vall de Bocairent.
El llibre, editat per l’Obra Social de Caixa Ontinyent, mostra aproximadament unes 40 fonts d’una de les prinicipals serres de les comarques explicant la seua història i orígens, tradicions o anècdotes que les rodegen, així com la seua situació.

Este treball recopila àmplia documentació amb intenció divulgativa, inclonte-hi un mapa explicatiu a més de grans quantitats de fotografies. Els autors, David Gironés i Eva Ribera, han realitzat ja treballs semblants amb anterioritat, dos d’ells publicats per la mateixa Caixa Ontinyent com ‘Fonts d’Ontinyent‘ i ‘Inventari de Recursos de la Vall d’Albaida‘.

El llibre ‘Fonts de la Mariola‘ “continua la línia editorial dedicada a la naturalesa i al medi ambient, majoritàriament demandada per la nostra societat, i ho fa de la mà de dos persones que coneixen i amen la nostra serra. David i Eva ens inviten a passar de la lectura a l’acció, a convertir la seua recopilació gràfica en un recorregut real per un dels paratges més bells de la nostra geografia”.

La primera edició de ‘Fonts de la Mariola‘ s’ha realitzat en valencià, amb una tirada de 1.000 exemplars i serà distribuïda, com és habitual, a través de les oficines de Caixa Ontinyent.
Publicat per Comarcàlia.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Por fín llega el libro.Ya era hora que tuvieramos una guía o libro de las fuentes.Conozco unas cuantas ,y a partir de ahora podré visitarlas todas.
Muchas gracias

Saludos

Anónimo dijo...

Gracias a los autores, y a los que han hecho posible la publicación de este libro .Ha valido la pena esperar

Maribel