Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

domingo, 4 de julio de 2010

Panellet de la Junta de Festes 2010 - Programa d'actes




Ja han començat els actes programats per al Panellet de la Junta de Festes Sant Blai de Bocairent.
Divendres passat dia 2 de Juliol s’inaugurava l’exposició de dibuix i pintura escolar a la sala d’exposicions de la Associació, on podrem vorer els treballs presentats al XXVIII concurs de dibuix i pintura escolar, que son molts i de gran qualitat. Vaja des d’ací l’enhorabona a tots els participans, i en especial als premiats en cadascuna de les categoríes.
La exposició podrà ser visitada fins el 9 de Juliol.
Els dies 10 i 11 de Juliol es disputarà el 3er. campionat de Guinyot i Dòmino Festa del Panellet.
El cap de semana del 17 i 18 de Juliol se celebrarà el Xé trofeu esportiu infantil de futbol Festa del Panellet.
Dissabte 24 de Juliol será la desfilada del panellet després de sopar cadascú al seu maset. Començarem els Moros Marinos a les 23:30 hores.
Dissabte 31 de Juliol se celebrarà el XIV sopar-encontre de paellers a la plaça de l’Ajuntament, on es projectarà l’audiovisual-documental del 150 Aniversari de les de Moros i Cristians, obra de FESTASA.
Diumenge 1 d'Agost, a les 19:30 hores a la Plaça de bous, tindrà lloc el LXI Concert de Música Festera a càrrec de La Colla de Dolçainers i Tabaleters l'Aljub de Bocairent.
Dimarts dia 3 d'Agost, dia del panellet de l’Associació, missa i després inauguració de l’exposició del XVII concurs de cartells de festes de moros i cristians a Sant Blai 2011.

No hay comentarios: