Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

domingo, 11 de julio de 2010

!!!!!! campions del món ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡




¡Espanya Campiona del Món de Futbol!
Ens ho meireixem...

Casillas li dona un bés a Sara Carbonero, a més d'un gran porter (el millor del món), una gran persona, jo també li haguera donat el bés a una de les dones més guapes del món, l'enhorabona a la parella.

A Bocairent també ens hem mobilitzat tot el poble amb la selecció.
Campions del Món de Futbol

6 comentarios:

Xavier Pascual i Soler dijo...

Tens raó en tot Mariano...I de la celebració de Bocairent, destacaria 2 coses: el volteig general de campanes...i la celebració del tractor de Pascual el carnisser...amb el remolque plé de xiquets i xiquetes...

pericana dijo...

jo tambe en vaig alegrar de que espanya aconseguira ser campiona del mont,però no puc oblidar que mentre estos senyors cobraran cifres multimillonaries,el govern esta retallant els jornals als treballadors,robanmos els drets laborals aceptan totes les exigències de la banca i la patronal

Anónimo dijo...

Pericana, no confundir churras con merinas

Anónimo dijo...

tenim una selecció campeona,però en pregunte jo.seriem campions sense mig equip del barça, aixi com el joc d'influència blau-grana?

Anónimo dijo...

El joc d'influència blau-grana??? Si vols fer un poc de memòria, qui primer va fer el joc vistós i de toc va ser la selecció en l'eurocopa després el barça en els dos anys de Guardiola.
Pregunte jo?? Influència blau-grana en la selecció?? o Influència de la selecció de l'Eurocopa en el barça de Guardiola??

Wallace dijo...

Que te que vore el futbol amb les messures d´este govern, si un no està d´acord cal demostrar-ho a les urnes, però en el futbol que no fique els morros el govern.