Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

martes, 11 de mayo de 2010

El Bocairent femení acaba la temporada amb victòria

El passat dissabte l'equip femení del C.E. Bocairent, posava punt i final a la lliga de futbol, amb una més que merescuda victòria davant l'equip de Moixent, que ha estat el guanyador del campionat.
El Moixent venia com a favorit, però les xiques d'Oscar i El Soro, van saber derrotar a l'equip que ho havia guanyat quasi tot aquesta temporada.
La jornada va servir per a homenatjar als entrenadors, que al pareixer, no van a continuar l'any vinent, per això la pancarta que havien penjat les jugadores per tal de donar-los les gràcies.
També va ser una jornada reivindicativa, ja que tan l'equip senior femení com el dels juvenils masculí, van penjar una altra pancarta on es preguntaven si reialment tots els equips formen un club o no. A més a més, els juvenils van protagonizar una protesta, quedant-se quiets al camp quan començava el partit.
Esperem que la directiva del Club, pille nota d'açò i integre dintre del club a tots els equips per igual.
Bocairent - Moixent L'últim partit de la lliga 2009-2010

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Informa't bé abans.....

Anónimo dijo...

En primer lloc cal ser agraït a tot el mon que aquestos anys, però l´incorformisme general preocupa. Sempre hi ha que mirar cap endavant, però ... Sobre aquest tema es veritat que cal informar-se abans i les coses es clarifiquen, ja que si no pensem de la mateixa manera el marquen i diuen coses que no son veritat. Moltes gràcies a tots i fins mai més.