Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

lunes, 10 de mayo de 2010

Bocairent ha celebrat la Festa a la Mare de Déu dels Desemparats

Exposició Estampes segle XIX


Festa Desemparats


Aquest passat cap de setmana, hem celebrat al barri de la Mare de Déu dels Desemparats, la Festa en honor a la Geperudeta.
Divendres començavem amb la penjada de les banderetes, i dissabte amb el dinar de germanor amb les veïnes i veïns del barri, i després inauguració de la Exposició de Estampes Religioses del segle XIX, com no, de l'amic Pepe llorca, la qual va comptar amb la presència de l'Alcalde de Bocairent,de un gran nombre de regidores i regidors, així com de un nombrós públic fidèl a tots els events culturals realitzats al nostre poble.
Diumenge era el dia gran, i començavem el matí amb la diana i disparà de coets, a la que vam estar acompanyats per xirimiters i tabaleters de l'Aljub.
Una vegada finalitzada aquesta, va començar la Missa Solemne i a contiuació, Processó, cant de l'himne a la Mare de Déu i bés del Mant de la Verge, amenitzats per l'Associació Unió Musical Bocairent.
Una vegada acabats aquestos actes, es va celebrar el tradicional esmorzar popular per a tots als assistens, a la plaça de Sant Tomàs de Villanueva, el qual va estar amanitzat per la Rondalla de Bocairent, la qual va estrenar la cançó que han composat per a la selecció de futbol, de cara al mondial d'aquest any (vos deixe el video d'aquesta cançó)
Desde huí dilluns fins el dimarts dia 19, es celebrarà a les 19:00 hores, el novenari en honor a la Verge.
Gracies a tots per la vostra assistencia i col.laboració desinteressada.

No hay comentarios: