Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

domingo, 16 de mayo de 2010

Victòria de l'equip de Basquet Femení Ventacan-Patronato Bocairent

Basquet Patronato Bocairent 16-05-2010


Aqyesta vesprada de diumenge, s'ha omplit el pavelló municipal de Bocairent, per tal d'acollir el partit de tornada dels 1/8 de final corresponent al play off d'ascens a la 1ª categoria nacional. El partit d'anada va acabar 56-62 per a les nostres, i el de huí ha acabat amb una nova victòria per a les del Club de Bàsquet Ventacán Patronato Bocairent, que ara ja passen a disputar els 1/4 de final.
El partit ha estat molt emocionant degut al gran nivell de amdós equips, cosa per la qual, aprofite també per a donar-les l'enhorabona a l'equip del Picken Claret de València, i a les nostres, dir-les que jugant com ho han fet huí, l'ascens ja està més a prop.
He penjat més fotos que m'ha passat Manolo Santonja,President del Basquet Patronato Bocairent, ja que jo sols en vaig poder fer alguna amb el mòbil.

1 comentario:

Xavier Pascual i Soler dijo...

Enhorabona, Campiones!. Enhorabona a tot el Club pel magnífic partit i al públic que omplia el Pabelló en una vesprada històrica per a l'esport local. Des d'ací vos anime ja a tots els que no poguereu estar, a anar-hi al partit de tornada dels quarts de final, del que vos informarem als blogs i a facebook, per omplir de nou el pavelló. En quant a l'equip: un 10!!! ens van fer vibrar amb un joc brillant, contra un rival ben difícil. Ànim que ja tenim més a prop la categoria nacional.