Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

martes, 22 de julio de 2008

Proclamació de les Festes d'Estiu a Sant Agustí 2008

Aquest passat dissabte, va tenir lloc al teatre Avenida de Bocairent, la proclamació de les Festes d'Estiu a Sant ASant AgustíAgustí 2008, acte molt diferent al dels darrers anys, ja que enguayn no estarà present la figura de la Clavariessa Major.
L'acte va estar a l'altura esperada, i els majorals ens van preparar un audiovisual molt emotiu. Finalitzat aquest, En Josep Vicent Ferre i Dominguez, batlle de Bocairent, va fer la proclamació de les festes, i acte seguit, la mantenidora de la nit, N'Adelaida Ferre ens va començar a parlar dels seus records al voltan de la dansa i la festa de Sant Agustí. Després va fer un discurs on va denunciar d'una manera molt serena i relaxada, alguns dels aspectes més masclistes de la festa i va motivar als assistens per tal de fer una reflexió sobre futurs possibles camvis. Per a mí, un discurs atrevit però necesari.
L'actuació del grup "Tira-li folk", va servir per tal de donar-li una nota musical a l'acte, que va acabar amb el cant de l'Himne a Bocairent d'Àngel Bernat i Juliàn Herrero.
Destacar la gran presentació que ens va fer el majoral David Beneyto Gisbert, digna dels oradors més eloqüents.

Presentació de les Festes d'Estiu a Sant Agustí 2008

No hay comentarios: