Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

domingo, 6 de julio de 2008

Festa del Panellet de l'Associació 2008

Ja han començat els actes programats per al Panellet de la Junta de Festes Sant Blai de Bocairent.
Divendres passat dia 4 de Juliol s’inaugurava l’exposició de dibuix i pintura escolar a la sala d’exposicions de la Associació, on podrem vorer els treballs presentats al XXVI concurs de dibuix i pintura escolar, que son molts i de gran qualitat. Vaja des d’ací l’enhorabona a tots els participans, i en especial als premiats en cadascuna de les categoríes.
L’exposició romandrà oberta els dies 5-7-9-11 i 12 de Juliol de 20:00 a 21:30.
Concurs de dibuix escolar Juliol 2008

El cap de semana del 19 i 20 de Juliol se celebraràn el VIIIé trofeu esportiu infantil de futbol i el Ier. campionat de Guinyot Festa del Panellet.
El futbol infantil començarà a les 9:00 hores al Patronat, i el Guinyot començarà a les 18:00 hores als locals de l’Associació.


Per al guinyot, jugaràn dues parelles de cada filà, i per part de la meua filà de Moros Marins, jugaràn:
- Juan Manuel Crespo i Paco Pascual Vañó “Vilares”
- Juan Santonja “Tarzàn” i Cristobal Valdés
els quals ja han començat la preparació.


Dissabte 26 de Juliol será la desfilada del panellet després de sopar cadascú al seu maset. Començaràn els Moros Vells a les 23:30 hores.
Dissabte 2 d’Agost se celebrarà el XII sopar-encontre de paellers a la plaça de l’Ajuntament, on es projectarà l’audiovisual-documental del 375 Aniversari del Patronatge de Sant Blai, obra de FESTASA.
Diumenge 3 d’Agost, dia del panellet de l’Associació, missa i després inauguració de l’exposició del XVII concurs de cartells de festes de moros i cristians a Sant Blai 2009.
A les 19:30 hores a la Plaça de bous, tindrà lloc el LIX Concert de Música Festera a càrrec de la Societat Musical Vila de Bocairent.

No hay comentarios: