Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

sábado, 12 de julio de 2008

Ja han començat les Festes d'Estiu a Sant Agustí 2008 de Bocairent

Ja han començat les Festes d'Estiu a Sant Agustí 2008 de Bocairent, i per primera vegada, sense la presencia de la Clavariessa Major.
Van a ser unes festes diferents a les que estem acostumats, però crec que açò que ha ocurrit aquest any, ens ha de servir a tots, Majorals, Ajuntament i balladores i balladors, per tal de reflexionar sobre el plantejament que hem de fer al voltan de la figura de la Clavariessa Major, al igual del que va ocorrer fa uns any amb el càrrec de Cap de Dansa.
Huí 17 de Juliol es el dia de l'Acapte, que servirà als Majorals per tal de captar fons amb els que fer front a les despeses de la festa.
Per al proper cap de setmana, tenim divendres la presentació del programa de festes i del cartell anunciador, a les 20:20 hores als jardils de l'Hotel l'Estació, i dissabte 19 de Juliol, Proclamació de les Festes d'Estiu a Sant Agustí 2008, a les 23:00 hores al teatre Avenida. Actuarà de mantenidora de l'acte la amiga Adelaida Ferre i Tortosa, que segur que amb el seu saber parlar, ens farà disfrutar als assistens.
Ací van un video i dues fotos:
L'Acapte de Sant Agustí 2008

http://www.youtube.com/watch?v=ez5AxPQ4yS4

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Si no estic molt enganyat les Cap de dança al igual que les acompanyants han de ser casades, menys la primera nit que es la clavariessa, pero que tambe deu ser acompanyada per una casada,veritat?

Sith13 dijo...

UFFFF!, Perdoneu-m pero jo és pensar en les festes de Sant Agustí i em pose malalt!!!! Quan sona el tabalet i la xirimita per la plaça de l'Ajuntament ... adéu vacances, adéu!
Menys mal que les danses ens avisen de que ... COMENÇA LA LLIGA DE FUTBOL!!!!!

Anónimo dijo...

Ves, p'a mí es todo lo contrario... pq yo hst el 22agst, aquí estoy al pie del cañón!! Aunq sinceramnt, lo prefiero!!!!!! odio el verano y el calor!!!!! así q en la oficina se esta muy bien, jejeje.
En fin, ya vendrá el frío, ya...