Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

domingo, 9 de marzo de 2008

Moros Marins - Nits Tematiques

Anit dia 8 de març, dia de la dona treballadora, als Maset dels Moros Marins vam encetar les nits tematiques culturals que la Filà ens està preparan per a les nits de panellet.
Ahir li va tocar al etnògrat i gran coneixedor de les nostres festes i tradicions, el amic Sergi Gómez, que ens va parlar de la pasqua i les festes i tradicions que els diferents pobles valencians realitzen al voltant d'ella.
Ens va parlar de la quaresma, de la Glòria, de la Pasqua, etc. destacan la festa dels RASTRES que celebrem a Bocairent la nit de glòria, i de la qual la nostra filà ha contribuït a mantenir.
Ací podeu vorer unes fotos de la nit.
Moros Marins - Sergi Gomez 08-03-08

2 comentarios:

Anónimo dijo...

No crec que les nits de panellet siguen les mes addients per a fer aquest tipus d´actes. La gent anem al maset a distraures un ratet. No voria mal que foren abans de sopar, però que ens trenquen l´ambientet de després de sopar, no m´agrada gens

Mariano-Bocairent dijo...

La veritat es que no em va agradar massa el resultat, ja que la gent no venia disposada a escoltar a Sergi, que per cert va estar fabulós.
En un principi estava previst fer-ho per la vesprada, abans del sopar, però al estar els actes del dia de la dona treballadora, vam decidir deixar-ho per a després de sopar, i ahí va estar l'errada, crec que deuriem haver-ho deixat per a proper panelle.
Esperem que l'altre vatja millor.