Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

jueves, 27 de septiembre de 2007

Bocairent ja compta amb un equip de futbol femení

El Club Esportiu Bocairent compta amb un equip de futbol emmarcat en la 2a categoria regional femenina, grup 4t, i que jugarà contra poblacions com Xàtiva, Carcaixent, Enguera i Alginet, entre d’altres. La iniciativa nascuda a l'estiu des d'un grup d'una vintena de xiques, compta amb el suport municipal i del club Esportiu Bocairent, on s'ha integrat.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Bocairent ha atés les peticions d’un grup de joves, en concret 20, que aquest estiu es van reunir amb el regidor i van mostrar el seu interés perquè s’impulsara un equip federat de futbol femení.
El blanc i el blau de l’equipatge del Club Esportiu Bocairent compten aquesta temporada amb un nou equip federat: l’entrenat per Isidro Borderia i Oscar Vicedo i integrat per vint joves. Una iniciativa que s’ha anat gestant durant els darrers quatre anys a les Jornades Esportives d’Estiu; així, en l’última edició del futbol 7 s’hi van inscriure set conjunts en categoria femenina.

La Lliga, que va començar aquest dissabte 22 de setembre, portà les jugadores a Aiora a enfrontar-se contra l’equip local en el primer partit de la nova temporada futbolística. El calendari es pot consultar a la web de la Federació Valenciana de Futbol.
El regidor d’esports ha declarat 'sentir-se gratament satisfet per haver fet realitat, per primera vegada a la localitat, la iniciativa d’un grup de xiques; així mateix ha agraït la implicació dels pares i de les mares, dels entrenadors i del Club Esportiu Bocairent' perquè hagen organitzat aquest equip i convida els seguidors a viatjar gratuïtament amb l’autobús, quan es jugue fora, i que acudisquen al camp de futbol municipal quan juguen a casa.

No hay comentarios: