Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

sábado, 27 de marzo de 2010

Sopar de germanor de la Junta de la Filà de Moros Marinos

Canvi de Junta Filà de Moros Marinos

El dia de l’Eixabegó de les darreres festes, la Filà de Moros Marinos van celebrar el.leccions, per tal de renovar la meitat de la nostra Junta Directiva. A les mateixes, van ser el.legits democràticament, Loreto Belda, Puri Beneyto, Adriana Llobregat, Inma Antolí, Ximo Ferre i Antonio Vañó Corachán, i que juntament amb els membres que no cesaven, han passat a dirigir la barca marinera durant els propers quatre anys i als qui des d’ací vull donar ànims i l’enhorabona, segur que estarán a l’altura.
També, i com ja es tradició, ahir divendres, es varem juntar a sopar la junta nova i els qui varem acabar la nostra etapa com a membres de de la Junta de la Filà.
Abans de sopar, vam poder vorer com ens ha quedat de bonic, el nou vestit que hem fet per a la imatge de la Dolorosa, podem estar orgullosos del treball realitzat.
Una volta acabada la part gastronòmica, la Presidenta, Carmen Domenech, va fer entrega de una reproducció de la nostra bandera, als membres que hem acabat la nostra tasca a la Filà, Mar Agulló, Vicent Verdú, Pau Verdú, Valentí Alcaraz i un servidor, que en nom de tots ells, agraïsc a la Presidenta actual i a la anterior, així com a tots els membres que han passat per la junta durant aquestos anys, el haver-nos fet sentir que estavem traballant en familia.

1 comentario:

belen dijo...

hola,soy belén.
en esta junta aparece antonio vaño corachan.
desearía que contactase conmigo,busco ( creo ) a sus padres,
soy hija de unos amigo de ellos.de hace mas de 40 años, que no se ven.
y quisiera darles una sorpresa.mi correo es;
winny-3@hotmail.com