Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

viernes, 19 de marzo de 2010

Conferècia de Pedro García Aguado a Bocairent


La Universitat de Pares Bocairent, ens ha preparat una altra conferència de qualitat i actualitat, per al proper dia 17 d'Abril.
El lloc el.legit serà el treatre Avenida, i comptarem amb la presència de Pedro García Aguado (de HERMANO MAYOR que emiteix la cadena Cuatro).
Segur que tots podrem aprendre d'aquest home que ho va tenir tot a nivell esportiu, però al qui aquest èxit el va fer entrar al mon de les drogues, del qual ha sabut eixir, donant-nos un eixemple de com superar les adversitats que la vida ens duu.
De segur que Pedro ens contarà les seves vivències de quan s'encontrava dintre d'aquest mon i de com podem aprendre a superar-ho.
Us esperem a totes i a tots.

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Quin interés hi ha ala Universitt de pares per a buscar conferenciants tant mediatics?

Anónimo dijo...

Molt bona pregunta. Pregunta per a la reflexió.
Hi ha psicòlegs, terapuetes, psiquíatres, sociòlegs que poden aportar el mateix o més que els conferenciats que estan portant.
Una altra pregunta:
Qui paga tot això?

Mariano-Bocairent dijo...

La Universitat de Pares de Bocairent, es una experiencia pionera a tot el pais, i es per això que venen conferenciants d'aquest gran nivell com ara Pedro García Aguado, o com l'any passat en Javier Urra i el Pediatra Isidro Martinez.
Es més, també està prevista una altra a càrrec del jutge Emilio Calatayud.
Hi haurem d'anar valoran les coses positives que es fan al nostre poble, que en son moltes i de gran nivell.
L'enhorabona a Oscar, director de la Universitat de Pares i l'ànima d'aquestes conferencies.

Anónimo dijo...

Enhorabona a la UP!!!!!

wallce dijo...

Molt bona feina

Anónimo dijo...

la gent que es dedica a criticar totes aquestes coses q es fan al poble deuria pensar q per culpa de get com ells poden acabarse xq ja esta be de que per cada cosa q fajen siga criticada..aaçó lunic que dona a entendre esq la majoria de la gent de bocairent son uns desagraits i a mi vegades em fa vergoña