Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

sábado, 5 de diciembre de 2009

Vicent Ramón Pascual, torna a guanyar un nou premi


El cartell titulat ´Olas i espinas´, de Vicent Ramón Pascual, és el guanyador del IX Concurs del Cartell Anunciador de la Setmana Santa Marinera de Valenciana pel que serà la imatge oficial de les celebracions de 2010.
En la IX edició del concurs s'han presentat un total de 95 cartells, sis més que en la passada convocatòria. Com a novetat respecte a altres edicions, la Junta Major ha destacat l'increment de treballs procedents de fora de la província de València, ja que han arribat cartells de Nules, Alacant, Albacete, Sevilla, Segòvia, Madrid, Màlaga, Saragossa, Barcelona, Navarra, Guipúscoa, Bales de Calatrava (Ciudad Real), Santander, Conca i Errenderia.
La presidenta de Junta Major de Setmana Santa Marinera, Begonya Sorolla, ha agraït l'elevada participació de treballs i ha explicat que el jurat del concurs va destacar la "originalitat i potència" del cartell guanyador.
El cartell ´Olas i espinas´ serà la portada de totes les publicacions que Junta Major editarà amb motiu de Setmana Santa Marinera 2010, que se celebrarà del 25 de març al 4 d'abril. A més, l'autor obtindrà un premi d'1.500 euros i un diploma acreditatiu que s'entregarà el 25 de febrer amb motiu de la presentació de les publicacions.
El cartell guanyador és obra de Vicent Ramón Pascual, de Bocairent, i dedicat al sector del disseny gràfic. Com a cartellista ha sigut premiat en nombrosos certàmens de la Comunitat Valenciana, entre ells, Fira De Juliol, Habeas, Fogueres de Sant Joan i Setmana Santa d'Alacant, etc.

No hay comentarios: