Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

martes, 29 de diciembre de 2009

Els Moros Marinos Presenten el llibre "Ametla, Farina i Oli"


El proper Dissabte dia 2 de Gener, i dintre dels actes conmemoratius del 150 Aniversari dels Moros i Cristians a Bocairent, La Filà de Moros Marinos faràn la presentació del llibre receptari de dolços titolat "Ametla, Farina i Oli".
Aquest llibre ha estat un gran repte per a la nostra filà, ja que en ell hem posat molta il.lusió i molt de treball, però no hem estat sols a l'hora de la seua confecció, ja que hem tingut l'ajuda de molta gent que s'ha involucrat amb el projecte, com ara l'amic Sergi Gómez, que ha dedicat moltes hores en ell, Juanjo Alcaide, fent una portada de luxe, Vicent Ramón Pascual, que vos he de dir d'ell, d'ell es la maquetació del llibre, l'AFB que ens han fotografiat els dolços, un gran treball ja ho voreu, les panaderies de Cantó, Picores i Rafaela, la pastisseria Gràcia, Mª Amparo Reig i la companya de la filà Mercedes Puerto Mollá, confeccionant els dolços, i com no, la nostra Presidenta Carmen Domenech, que han posat l'ànima en el llibre.
Gràcies a tots ells.
La presentació serà a les 20:45 hores a la seu del nostre Maset. Vos esperem.

2 comentarios:

Mosqueter dijo...

Per a apropar un poc la nostra història festera, LA MOSCATERÀ ha preparat un treball documental que ens explicarà el perquè de les festes, el canvi de Sodadesca a la festa actual, les Filaes i la música.
Les entregues d'esta història atendran a les entrades que es publicaran en el blog de la Moscaterà http://mosqueters.blogspot.com els DIMARTS i DIJOUS, amb este calendari:
Dimarts 5:
- Antecedents de la festa.
Dijous 7:
- Influència política.
Dimarts 12:
- Filaes (I)
Dijous 14:
- Filaes (II)
Dimarts 19:
- Filaes (III)
Dijous 21:
- Filaes (IV)
Dimarts 26:
- Filaes (V)
Dijous 28:
- Música

Anónimo dijo...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!