Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

domingo, 14 de junio de 2009

Concert de Primavera de la Associació U.M.Bocairent

A la vesprada d'ahir dissabte 13 de Juny, vam tenir l'ocasió d'escoltar el gran concert de Primavera, que ens van oferir els musics de l'Associació UM Bocairent, dintre de la XXX Campanya de música de banda, corals i orquestres, "Retrobem la Nostra Música".
Aquest concert tenia dos parts ben diferenciades, la primera, dedicada a Ruperto Chapí, el gran compositor de Villena, i una segona part dedicada a Teo Aparicio Barberàn, un gran compositor nascut a Enguera, amb familia a Bocairent, i que ja vam tenir ocasió d'escoltar el seu pasdoble "Sonrisa y Salero", a l'homenatge als capitans de 2007. Aquest pasdoble està dedicat a la seua cosina Inma Calatayud, quan fou capitana dels Contrabandistes.
El concert va estar dirigit per En José Vte. Moltó García, director titular de la banda, a excepció de algunes obres de Teo Aparicio, que foren dirigides per ell mateix.
També contaren amb la col.laboració del bocairentí José Ramón Sánchez Torres com a guitarra solista, així com els xiquets i xiquetes de la banda jove i alumnes de llenguatge musical de l'escola de música.
Concert de Primavera U.M. Bocairent Juny de 2009

No hay comentarios: