Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

domingo, 28 de junio de 2009

150 Aniversari de Festes de Moros i Cristians a Bocairent

Ahir dissabte 27 de Juny, va tindre lloc al teatre Avenida de Bocairent, la presentació del logotip conmemoratiu del 150 Aniversari de les Festes de Moros i Cristians a Bocairent, tal i com les coneixem ara, ja que abans es celebraven festes de soldadesca.
El logo es obra de l'artiste local Vicent Ramón Pascual Giner, que amb el cero del nombre 150, ha plasmat 9 cercles amb els colors característics de les nou filaes actuals a les nostres festes.
També es va publicar el programa de la festa del Panellet, el qual compta amb aportacions de les filaes, i on s'ha el.laborat l'agenda d'actes preparats per a la celebració de l'aniversari.
A l'acte, que va estar conduït per Xavier Pascual de la Filà de Marrocs, es van repartir unes pancartes per a l'Ajuntament, les nou filaes, les bandes de música i per a l'Aljub. També es va fer entrega d'un detall per a les capitanes i capitans de les festes de 2010.
La festa ja ha començat.
Les fotos son del meu cosí Santi, ja que jo no vaig poder hi assistir.
150 Aniversari de Moros i Cristians a Bocairent

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Podrien publicar el programa a la web de la Associació. Però ho veig difícil per que està un poc actualiztada, encara estan els capitans anteriors, el programa de festes del 2004, carteslls del 2006 ...

salva dijo...

M'agradat molt el logo, ara que tingau uns molt bons actes i que acudisca molta gent.