Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

lunes, 13 de octubre de 2008

Els Dimonis de Bocairent han estat a Madrid

Com ja s'ha publicat a altres blogs de Bocairent, com el de Mª José Llobregat o el de Carmina i Josep Lluís, amb un bon grapat de fotos, la Colla de Dimonis de Bocairent, hem passat el pont del 9 d'Octubre a Madrid.

Huí que tinc un poc més de temps, aprofite per contar-vos coses del viatge.

Una de les coses que més m'han agradat, ha estat el bon ambientillo que hem tingut, ja que ens hem portat com una gran familia.

Repassant les fotos que he fet, vaig a penjar-les en dos albums diferents, ún de la meua visita en solitari al Bernabeu, i un altre per a la resta de fotos (no vullc obligar a ningú a vorer les fotos del camp de futbol del millor equip mundial del segle XX).

Raro resulta també no trobar-se amb algú de Bocairent quan vas de viatge, i així a estat també en aquest, ja que es trobarem amb tres paisans per tres llocs diferents, la última amb la amiga Ines i Cesar el seu marit, amb els quals vam coincidir al Palau Reial d'Aranjuez.

I per a finalitzar aquesta crònica, dir-vos que vam estar al parc de la Warner Bross, passejant pel Retiro, al teatre (uns a vorer a La Cubana i altres a Josema Yuste i Florentino Fernandez, que van estar soberbis), de passeig turístic per la capital, de visita al Zoo, i finalment a Aranjuez.

Un agraiment especial per a l'amic Pablo, amb qui vaig compartir habitació, i que gràcies al seu bon humor, hem tingut caxondeo tot el viatge, sols teniu que vorer les fotos de la festa del pijama al hall de l'hotel.

Viatge dels Dimonis a Madrid - Visita al Santiago Bernabeu


Viatge a Madrid 2008 - Dimonis de darrere la Vila

3 comentarios:

Anónimo dijo...

hola mariano, molt bones les fotos del madrid i dels dimonis

eduardo i encarna

Anónimo dijo...

El millor equip del segle XXI serà el València CF.
Està clar, sempre que no torne algun familiar dels Soler.
Gràcies Mariano.

fonda dijo...

el reportaje de fotos de madrid molt bo, lo que tu i jo sabem sobra.

per cert tu que saps mes que jo de futbol ¿qui va lider?