Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

sábado, 12 de abril de 2008

OBRIM LES PORTES DE LA VALL, Huí a Bocairent

Obrim les portes de la Vall 2008
La Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida, a través del seu departament de turisme i amb la col·laboració dels municipis de la Vall d'Albaida, ha confeccionat per V edició consecutiva el programa de visites guiades turístiques a la comarca de la Vall d'Albaida amb l'objectiu de donar a conèixer al públic el patrimoni històric-artístic que atresoren les poblacions valldalbaidines.
El programa va comencar el cap de setmana de l'1 de març amb les visites a Ontinyent i Otos respectivament, i va continuar els caps de setmana successius fins l'1 de juny, dia què conclourà amb la visita a L'Olleria.
Els nuclis urbans de Ontinyent, Otos, Salem, LLutxent, Albaida, Fontanars dels Alforins, Benigànim, Beniatjar, Bocairent, Atzeneta d'Albaida, Aielo de Malferit, Castelló de Rugat, Agullent, Montitxelvo, Palomar, Pinet, Guadassèquies, La Pobla del Duc, Montaverner, Quatretonda, Sempere-Benissuera i L'Olleria seran el marc per on transcorreran estes visites.
Totes les visites començaran a les 11 h i tindran com a lloc de partida, l'ajuntament de cadascun dels municipis col·laboradors.
El programa de visites guiades pretén ser una eina útil i interessant per descobrir el patrimoni, la cultura i la història de la comarca i suposa una bona ocasió per realitzar turisme d'interior i potenciar els pobles que formen la Vall d'Albaida.
El calendari del programa és el següent:

Març
Dia 1: Ontinyent Dia 8: Salem Dia 15: Albaida
Dia 2: Otos Dia 9: Llutxent Dia 16: Fontanars dels Alforins
Abril
Dia 5: Beniatjar Dia 12: Bocairent Dia 19: Aielo de Malferit Dia 26: Agullent
Dia 6: Beniatjar Dia 13: Atzeneta d'Albaida Dia 20: Castelló de Rugat Dia 27: Montitxelvo
Maig
Dia 10: El Palomar Dia 17: Guadasséquies Dia 24: Montaverner Dia 31: Sempere-Benissuera
Dia 11: Pinet Dia 18: La Pobla del Duc Dia 25: Quatretonda Dia 1(juny): L'Olleria

Huí a Bocairent han participat vora 300 persones de diferents pobles de la Vall, les quals han pogut gaudir de la gran oferta turística que ofereix Bocairent.

Açí teniu unes fotos de les visites al Monestir Rupestre, el qual també ha col.laborat en aquest esdeveniment, i aquets enllaç per tal de vorer el que tenim a la Vall d'Albaida http://www.valldalbaida.com/

Monestir Obrim les portes de La Vall Abril 2008

2 comentarios:

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
Anónimo dijo...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Notebook, I hope you enjoy. The address is http://notebooks-brasil.blogspot.com. A hug.