Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

domingo, 22 de julio de 2007

LA SENYORETA Mª DOLORES BELDA MARTINEZ HA SIGUT PROCLAMADA CLAVARIESSA MAJOR 2007

Aquest Dissabte 21 de Juliol, a les 23'30 hs. va tindre lloc a la Plaça de Bous la proclamació de la Srta. Mª Dolores Belda i Martínez com a Clavariessa Major per a les festes a St. Agustí 2007, a càrrec del Sr. Batle En Josep Vicent Ferre i Domínguez i de les senyoretes de la seua Cort d'Honor. Actuà com a presentador el majoral David Beneyto i Gisbert, i com a mantenidor de l'acte En Ramón Martínez i a la segona part actuà Pep Gimeno "Botifarra". El que està considerat com a millor cantat d'albaes i cant d'estil de la Comunitat Valenciana, acompanyat per Lola de la Torre i acompanyat també per dues guitarres, tabal i dolçaina, es va guanyar al públic que durant quasi una hora va gaudir amb el peculiar estil de Botifarra, en una nit que va resultar exitosa en tots els seus extrems. Els Majorals, van disposar un posada en escena digna d'una gran exaltació i l'escenari estava reialment bonic i vistós.
L'acte acabà amb la interpretació de l'Himne a Bocairent, per l'Associació Unió Musical Bocairent i amb la disparada per part dels Majorals d'un ramellet de focs d'artifici.
Pròxima cita al calendari fester de les festes a St. Agustí: dissabte 4 d'agost, amb la celebració de la FESTA DE LA FLOR.

No hay comentarios: