Daros personales

Bocairent, València, Spain
Foto del Barri Medieval - mferresilvestre@hotmail.com

domingo, 22 de julio de 2007

GRAN QUALITAT AL TORNEIG DE FUTBOL INFANTIL DEL PANELLET DE LA JUNTA DE FESTES DE SANT BLAI

Aquest cap de setmana s'ha disputat el campionat de futbol infantil organisat per la Junta de Festes de Sant Blai, amb la participació de sis filaes i on hem pogut disfrutar de un futbol intens i de qualitat.
Tots els participansts s'han mereiscut guanyar, ja que tots han donat tot el que podien, pero com en totes les competicions hi ha hagut un just guanyador, l'equip de la filà de Marrocs, als qui li done la mes sincera enhorabona.



En segón lloc han quedat els xiquets del Moros Marins, entrenats per Mª Carmen Cantó i Borja, que han disputat una gran final la qual ha estat disputada fins que el Sr. arbit del col.legi andalús ha fet el xiulit final.



Destacar també l'actuació del suavos que han quedat tercers i dels granaders quarts.


Per a finalitzar el campionat, hem fet un xicotet aperitiu al maset dels marinos per a celebrar la nostra participació al torneig. Gràcies a tots els qui han col.laborat en la celebració del campionat, Ajuntament, Junta de Festes de Sant Blai, filaes, Patronat, Manolo, Garcia, Alfredo, etc.

1 comentario:

gatzara dijo...

Mariano!! Tenia fotos dels partits dels xiquets però cap com les teues. He aprofitat una de les fotos per a posar-la com a notícia en el blog dels suavos. Passa't pel maset i ja parlem dels royalties!!! De nou, gràcies!!